Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Obavijest - dolazak na trening stranih klizača/ica, trenera/ica, koreografa i drugih suradnika

Poštovani,
prema odluci Izvršnog odbora ZKS donesenoj na 23. sjednici održanoj 07. 11. 2014. godine na kojoj su bili nazočni predstavnici svih udruženih članica, jednoglasno je odlučeno da se dolazak klizača/ica koji nisu registrirani u savezu, ni u zagrebačkim klizačkim klubovima, stranih trenera/ica, stranih koreografa i drugih stručnih suradnika, pismeno mora najaviti najmanje 14 dana prije planiranog dolaska.


Za klizače/ice za koje se traži trening na terminima koje ZKS osigurava Programom javnih potreba, potrebno je dostaviti zamolbu za trening. Zamolbu moraju dostaviti: nacionalni ili gradski savez ili klub u kojem je klizač/ica registrirana. U zamolbi treba biti navedeno ime i prezime klizača/ice, datum i godina rođenja, kategorija u kojoj se natječe, ukratko nivo znanja te s kojim trenerom bi radio/la u Zagrebu. Zamolbu klub klizača/ice može dostaviti i klubu s kojim surađuje u Zagrebu koji će molbu proslijediti ZKS-u.
Za trenere/ice, koreografe i druge stručne osobe koje bi radile na terminima koji se osiguravaju Programom javnih potreba, potrebno je dostaviti najavu dolaska s kratkim životopisom, popisom djece s kojom će raditi, u kojim terminima i što će se raditi kako bi Udruga trenera uskladila rad na ledu i termine treninga. Mole se klubovi da sa stranim trenerima, koreografima i stručnim osobama sklope Ugovore o radu.

ZKS