Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Upisi u razredne odjele za sportaše

Poštovani,
prosljeđujemo obavijest Ministarstva znanosti,obrazovanja i sporta RH, a vezano uz upise učenika u I. razred srednjih škola koja imaju sportske razrede.
U prilogu maila dostavljam Vam tablicu u kojoj su navedeni učenici/registrirani natjcatelji Hrvatskog klizačkog saveza, a za koje savez mora izraditi RANG LISTU do 10. lipnja 2014. godine.


Slijedom navedenog molim Vas da za Vašeg registriranog člana koji se nalazi na popisu prijavljenih dostavite u tajništvo saveza najznačajnije rezultate na temelju kojih će Komisija za umjetničko klizanje izraditi RANG LISTU.
Rok za dostavljanje rezultata je 5. lipnja 2014. do 12,00 sati na E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Komisija će prema Vašoj prijavi rezultata povjeriti istinitost podataka te će temeljem kriterija izraditi rang listu za MZOS RH.
Ukoliko za svog člana sa popisa ne dostavite najznačajnije rezultate, Komisija će ga staviti na posljednje mjesto RANG LISTE, te mu na taj način umanjujete upis u željeni razred, stoga Vas najljubaznije molim da reagirate na ovaj e-mail i ažurno dostavite traženo kako bi našim natjecateljima omogučili poštenu i točnu izradu rang liste, te upis u srednju školu.
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno kontaktirate tajništvo saveza.
Sportski pozdrav,
HKS


Poštovani,
sukladno Odluci o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2014./2015. (Klasa: 602-03/14-05/00028; Ur. broj: 533-25-14-0004) koju je donio ministar znanosti, obrazovanja i sporta, u prilogu vam šaljemo nerangirane liste sportaša koji su iskazali svoj interes za upis u I. razred srednje škole u razredne odjele za sportaše, Obrazac za objavu kriterija i upute za njihovo ispunjavanje. Podsjećamo vas da je rok za izradu preliminarnih rang-lista 10. lipnja te da iste moraju biti objavljene na stranicama vašeg saveza 11. lipnja. Konačne rang liste moraju biti objavljene na mrežnim stranicama i poslane Ministarstvu (Upravi za sport) najkasnije 20. lipnja.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem e-pošte na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Uprava za sport
MZOS

Upute za saveze
Klizanje