Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Humanitarna pomoć - OBAVIJEST

Dragi kolege i sportski prijatelji,

ujedinjena Hrvatska pomaže stanovnicima područja pogođenima velikim poplava u Republici Hrvatskoj, pa je tako pokrenuta incijativa da se zaposlenici Sportskog saveza Grada Zagreba, granski sportski savezi Grada Zagreba i njihovi sportski klubovi, uključe u ovu veliku humanitarnu akciju.
SSGZ je osigurao prostor za donacije na razini - 4 u Savskoj 137, a prikupljanje humanitarne pomoći se organizira od danas do petka, 23. svibnja, u vremenu od 09:00 do 16:00 sati. Molimo tajnike saveza da ovu obavijest proslijede i klubovima u okviru svojih saveza.


Najpotrebeniji su:
- voda
- konzervirana hrana spremna za jelo (paštete, naresci u konzervama, trajno mlijeko, pahuljice…), ulje, brašno, sol, šećer, tjestenine…..
- dječja hrana i potrepštine (kašice, mlijeko za dohranu, pelene, vlažne maramice, kozmetika)
- donje rublje, čarape, pokrivači, posteljina
- higijenske potrepštine i sl.

Naputak je da se paketi s hranom označe velikim slovom H (markerom), kao i ime (naziv) donatora.

SSGZ će se pobrinuti da prikupljene donacije, u koordinaciji s Crvenim križem Grada Zagreba, budu u najkraćem mogućem vremenu distribuirane na pogođena područja.

Kontakt osoba je Petar Vinković, 099/2186 622.

Hvala vam svima unaprijed.


Višnja Uradin Brajdić
Voditelj za komunikacije, posebne programe i
odnose s javnošću