Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

1. simpozij „Djeca u sportu: postati i ostati profesionalac“

1. simpozij „Djeca u sportu: postati i ostati profesionalac“
Hotel Antunović, Zagreb, 30. ožujka 2014. (nedjelja)


Poštovani,
zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će se prvi simpozij na temu „Djeca u sportu: postati i ostati profesionalac“ održati u Hotelu Antunović u Zagrebu, 30. ožujka 2014. (nedjelja) od 10:00 do 14:00 sati.


Simpozij je rezultat godina iskustva i istraživanja tvrtke VERTEBRA FIZIO koja je kao glavni organizator prepoznala potrebu za okupljanjem svih aktera u životu djece sportaša. Glavni cilj simpozija je upoznati ih sa holističkim pristupom profesionalnom sportu od djetinjstva, uključujući trening, fizikalnu terapiju, nutricionizam te dodatne psihofizičke aktivnosti.
Licencirani fizioterapeuti iz tvrtke VERTEBRA FIZIO već godinama surađuju s Hrvatskim rukometnim savezom, kao i s Hrvatskim nogometnim savezom te vode brigu o igračima, od onih najmlađih do današnjih reprezentativaca.
Radeći s djecom na njihovu putu prema profesionalnoj karijeri, uvidjeli smo da postoji potreba za dodatnim upoznavanjem roditelja i djece sa svim segmentima profesionalnog sportskog života te smo odlučili predstaviti razmišljanja eminentnih stručnjaka na području nutricionizma, treninga i fizikalne terapije, kao što su:
Nenad Bratković, nutricionist, Nutriconsult d.o.o.
dr. Hrvoje Kniewald, specijalist pedijatrijske kardiologije, KBC Zagreb
Luka Panza, trener juniorske muške rukometne reprezentacije (europski viceprvaci) i izbornik muške kadetske rukometne reprezentacije
Tamara Pradegan, trenerica i voditeljica Tae kwon do kluba „Jastreb“
Dean Klafurić, trener selekcije U-16 u NK Dinamo Zagreb
Patricija Šimić, fizioterapeut muške kadetske rukometne reprezentacije
Uz predavače navedene u priloženom programu simpozija prisutni će biti i profesionalni sportaši koji će na panelu razgovarati o vlastitom putu prema profesionalnoj karijeri na edukativan i zabavan način. Sportaši koji će sudjelovati na panelu su:
Alen Halilović,nogometni klub Dinamo Zagreb(FC Barcelona)
Filip Ivić, Hrvatska muška rukometna reprezentacija i Rukometni klub Zagreb
Stipe Mandalinić, Hrvatska muška rukometna reprezentacija i Rukometni klub Zagreb
Luka Šebetić, Rukometni klub Zagreb
Mario Šitum, Nogometni klub Lokomotiva-Zagreb
Kao poseban gost, motivacijsko predavanje održati će i gospodin Slavko Goluža, izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije, koji će s prisutnima podijeliti iskustva iz svoje višegodišnje prakse.

Simpozij je besplatan za sve sudionike.
Pozivamo Vas da za sudjelovanje na simpoziju prijavite trenere i fizioterapeute Vašeg kluba,ali i da o ovome simpoziju obavijestite roditelje i djecu,polaznike Vaše škole kako bi i oni,ako žele, sudjelovali.Želja nam je, naime, da i roditelji čuju informacije koje su itekako važne za pravilan razvoj njihovih sportaša.
Prijaviti se možete putem obrasca za prijavu na našoj web stranici www.vertebrafizio.wix.com/vertebra ili putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ukoliko se prijavljujete putem maila,ljubazno Vas molimo da nam pošaljete imena i prezimena,djelatnost te mail adrese svih sudionika koji dolaze iz Vašeg kluba.
U privitku Vam šaljemo program i službeni plakat simpozija koji možete isprintati i postaviti na vidljivo mjesto u klubu kako bi što više ljudi dobilo informaciju o ovom događanju.
Sa željom da razmjena spoznaja u odgoju mladih sportaša bude trajna, srdačno Vas pozdravljamo i pozivamo na suradnju i zajedničko druženje u dvorani Beethoven hotela Antunović (Zagrebačka avenija 100A,Zagreb) u nedjelju 30. ožujka 2014. od 10:00 do 14:00 sati.


S poštovanjem,
Patricija Šimić,
voditeljica simpozija

1. simpozij Djeca u sportu 30.03.2014. - program A