Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zlatna pirueta Zagreba - podjela medalja i Flower kids

Organizacijski odbor Zlatne piruete Zagreba želio je odrediti jasne kriterije za odabir klizačica koje će sada i u budućnosti biti izabrane za podjelu medalja na Zlatnoj pirueti Zagreba kao i za klizačice za skupljanje poklona i cvijeća „flower kids“.U obzir je uzeto jedino domaće natjecanje održano u sezoni prije održavanja Zlatne piruete, to je 1. kola Kupa Zagreba i Memorijal Lare Đerić, a rezultati su kako slijedi: za podjelu medalja izabrane su prve dvije u kategorijama napredne mlađe juniorke, mlađe juniorke B i mlađe juniorke A, a za flower kids 3. – 6. mlađa juniorka A i 1. – 4. kadetkinja A.
Sukladno gore navedenom kriteriju klizačice su kako sljedi:
Podjela medalja: Lana Petranović, Christina Lillian Baker, Mihaela Štimac Rojtinić, Antea Stojić, Katarina Kitarović i Lara Jagustović.

Proglašeje pobjednika za ples je u petak, 6.12. u 22,00 sata.
Proglašenje za muške, žene i parove je u subotu 7.12. u 19,00 sati.
Pokus za podjelu medalja održat će se u srijedu, 4. prosinca nakon generalnog pokusa za otvaranje. Točno vrijeme javit ćemo naknadno.

Klizačice za sakupljanje poklona i cvijeća - flower kids: Hana Cvijanović, Lara Krizmanić, Ivona Horvat, Lucija Simon, Lorena Čižmek, Lucija Rešetar, Hana Kosić i Karla Čoralić.

Raspored dežurstava za vrijeme natjecanja odredit će se nakon pokusa u utorak, 3. prosinca u 21,00 sat.
Molimo Vas da nam najkasnije do srijede, 27. studenoga potvrdite sudjelovanje gore navedenih klizačica.
Ukoliko netko ne može sudjelovati, uzet će se prva sljedeća po rezultatu, najprije iz starijih kategorija.

Organizacijski odbor 46.Zlatne piruete Zagreba
HKS