Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hrvatska športska konferencija 13.-14.09.2013 Hypo centar

Poštovani sportaši, sportski djelatnici i entuzijasti;
koristim priliku pozvati Vas na Hrvatsku sportsku konferenciju koja će se 13. i 14.09. održati u zagrebačkom Hypo centru.
Konferencija ima za cilj okupiti predstavnike sporta, sportskih institucija, medija i korporacija (sponzora) kako bi se stvorila platforma za diskusiju, networking, usavršavanje, podizanja kvalitete rada i osmišljavanje novih ideja za sportske projekte.


Drugim riječima, Konferencija će putem panela i radionica koje sadrže stručno-edukativni program, pružiti dodatni poticaj razvoju sporta u Hrvatskoj. Cjeloviti program Konferencije (gruba verzija) nalazi se u privitku maila.
Jedan izuzetno važan dio konferencije predstavljaju radionice za sportaše (subota, 14.9. od 10:00 do 13:00). Naime, pokazala se potreba da se profesionalnim sportašima (odnosno onima koji su maksimalno posvećeni sportu) i onima koji to žele postati, ukaže na ključne elemente sportske profesije – sve ono što bi trebali znati, a nigdje to nisu imali priliku čuti.
Stoga, jednim dijelom Konferencije želimo sportašima skrenuti pozornost na europske trendove iz sfere profesionalnog sportskog razvoja.
Iz tog razloga tri pripremljene radionice, namijenjene prije svega seniorskoj i juniorskoj kategoriji sportaša, ponuditi će im odgovore na pitanja: Što znači biti kompletni profesionalni sportaš – važnost kontinuirane izgradnja odnosa sa zajednicom, medijima, sponzorima i navijačima kako bi cjelokupna sportska priča imala održivu budućnost; Kako upravljati vlastitim financijama – zaštita sportaševe imovine tijekom i nakon karijere; te Kako se pripremiti za karijeru nakon sporta – važnost obrazovanja i priprema za tržište rada.
Detaljniji opis radionica nalazi se u privitku.
Ne treba izostaviti da pored kvalitetnih sadržaja i edukativnih radionica, Konferencija će imati i zabavnu dimenziju.
Kotizacija, koja uključuje oba dana Konferencije, iznosi 200,00 HRK po osobi, odnosno 100 HRK za učenike i studente, može se kupiti sada i na dan događaja. Kontakt za prodaju je: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , a više informacija na ovu temu se nalazi na webu: http://register.csc.com.hr/Registration?lang=hr-hr
Stoga, ukoliko prepoznate da bi sadržaj Konferencije mogao biti zanimljiv članovima Vaših saveza, klubovima ili pojedinim sportašima slobodno nam se javite.

CSC program -final.pdf

Radionice za sportaše_v2.pdf