Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hrvatska Sportska Konferencija 13. i 14. rujna u Hypo centru - internacionalni gosti Luis Figo i Tommy Salo!

Poštovani,

ovim putem želja nam je informirati Vas i pozvati na 2. Hrvatsku sportsku konferenciju koja će se održati 13. i 14. rujna u Hypo centru u Zagrebu te će kroz 2 dana panela i predavanja okupiti najutjecajnije osobe u regiji u domeni sporta.

Posebni gosti bit će nogometna zvijezda Luis Figo i hokejaška vratarska zvijezda Tommy Salo koji će svojim bogatim iskustvom dati značajan doprinos u raspravama o bitnim temama iz svijeta sporta.

Osim velikog broja različitih panela, konferencija će profesionalnim sportašima ponuditi i edukativne radionice prilagođene njihovim specifičnim potrebama koje će ih osposobiti da izvuku puni potencijal iz svoje sportske karijere.

U dogovoru s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i šport preporučeno je da se pristupa pojedinačno matičnim savezima kako bi se u što većoj mjeri potaknulo sportaše i sportske djelatnike na odaziv. U tome smislu organizacijski tim u sastavu Marko Lasić, Gordan Kožulj, Dubravko Šimenc i Nika Fleiss odlučili su odobriti poseban popust na dvodnevnu kotizaciju od 40% za športske saveze u cilju unapređenja i boljitka hrvatskog sporta, pa je tako cijena dvodnevne kotizacije za športske saveze 300kn. Želja nam je da u što većem broju prisustvuju Vaši sportaši, treneri i djelatnici kako bismo zajedničkim snagama etablirali platformu za promišljanje o aktualnim problemima i pronalaženje rješenja kroz diskusiju i razmjenu mišljenja.

U prilogu se nalazi program, a sve informacije možete pronaći na http://www.csc.com.hr/.

Za sva pitanja stojim na raspolaganju i predlažem svakako sastanak sljedeći tjedan, kako bismo Vam dali detaljnije informacije i dostavili službene materijale.

U očekivanju Vašeg odgovora srdačno Vas pozdravljam.

Maja Popović

public relations manager / croatian sports conference

CSC program.pdf