Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Obavijest o evidenciji dolazaka na treninge

U utorak, 18.12. na poslijepodnevnom terminu K3, od 14-15 sati na ZV, KK Leda je sa HTV-om dogovorio TV snimanje, tako da će na led u jednom dijelu treninga izaći i starije klizačice uz obavezu trenerice I. Jakupčević da neće ometati normalno održavanje treninga.

U privitku Vam dostavljamo i obrazac za tjednu evidenciju dolazaka klizača/ica na trening. Prema odluci IO ZKS, trenerice KK Art vode evidenciju za sljedeći tjedan, a klubovi se izmjenjuju tjedno, abecednim redom.
U kućice se treba upisati samo plus ili minus za trening na ledu (ujutro i poslijepodne). Ako smo nekoga izostavili sa popisa, na čemu se unaprijed ispričavamo, molimo da ime i prezime dopišete rukom.
Molimo trenere svih klubova da se sa strane potpišu svaki dan ili na kraju tjedna, a trenera/icu koja vodi evidenciju da do utorka preda evidenciju za prethodni tjedan (na mail, fax, osobno, skenirano...).
Za sportske parove molimo da evidenciju dostavljate kao i do sada.
ZKS