Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

45. Zlatna pirueta

- Molim vas da obavijestite sve svoje kadete i kadetkinje A te mlađe juniore i juniorke A, da se proba otvaranja održava u Domu sportova u srijedu u 19h.
Postoji mogućnost da će se na led moći tek u 19,30 (radi treninga ZP). U tom slučaju ćemo prvo pobati na suhom, a zatim na ledu.

- U prilogu raspored službenih treninga i natjecanja.

- U srijedu, 12.12.2012. u 11,00 sati u Domu sportova, garderoba broj 18, održat će se press konferencija Zlatne piruete Zagreba.Molim sve naše pradstavnike da obavezno dođu.

- Obavještavam Vas da će svaki registrirani klizač u Hrvatskom klizačkom savezu dobiti četiri karte za Zlatnu piruetu Zagreba.
Karte će sutra za vrijeme Kola kupa Zagreba podijeliti gospođa Jasenka Pivac.
Predsjednici i tajnici svih udruga učlanjenih u Hrvatski klizački savez te članovi svih komisija HKS-a primit će pozivnicu koja vrijedi za dvije osobe. Pozivnice također možete podići sutra kod gospođe Pivac. Ukoliko ih ne podignete, čekat će Vas sljedeći tjedan u uredu HKS-a ili na porti preko puta Pointa za vrijeme trajanja Zlatne piruete Zagreba.
Za sve dodatne potrebe slobodno me kontaktirajte.
Nadam se da će svi klizači, njihove obitelji i prijatelji u što većem broju popratiti ovogodišnju Zlatnu piruetu Zagreba!
U prilogu Vam šaljem raspored natjecanja.

- U prilogu proslijeđujemo dopis Organizacijskog odbora Zlatne piruete Zagreba.