Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Testiranje 18.10.2012.

S obzirom na primljene prijave za testiranje želim pojasniti poziv koji očito nije bio jasan.

Na testiranju za Ice Challenge testiraju se klizači samo za nastup u kategorijama seniora, juniora i naprednih mlađih juniora.
„Slijedeće testiranje, za nastup na međunarodnom natjecanju Ice Challenge, održat će se 18. listopada 2012. godine te Vas molim da prijavu Vašeg kluba pošaljete do ponedjeljka, 15. listopada. Na testiranju će se klizati slobodni programi. Molim Vas da prilikom prijave obavezno navedete i kategoriju za koju se klizač testira.
Brojčano su prijavljeni: 2 seniorke, senior, 2 juniora, 2 juniorke, 2 napredne mlađe juniorke, 2 napredna mlađa juniora.
U slućaju prevelikog broja prijava Komisija za umjetničko klizanje zadržava pravo ograničiti broj klizača koji će pristupiti testiranju s obzirom na položene klasifikacijske testove i na prijašnje rezultate."
Niste mi svi za sve prijavljenje klizače napisali za koju kategoriju se testiraju.

Te drugi dio poziva
„Na istom testiranju održat će se i dodatni klasifikacijski test za one koji si bili sprijećeni do sada se testirati zbog bolesti ili drugih valjanih razloga te za one kojima je na jučerašnjem testiranju do prolaska nedostajao element ili dva (odnosno pirueta i/ili koraci)."
Ne znači da će se testirati samo ti elementi nego da te klizače možete prijaviti za ponovno polaganje testa, dakle, kompletnog testa, sa svim elemntima.

Nadam se da smo sve dvojbe sada razjasnili.

S poštovanjem,

HKS