Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

OBAVIJEST SCIT-a - UPIS PRISTUPNIKA NA STUDIJE ZA ŠKOLOVANJE TRENERA

U prilogu Vam dostavljam dopunski natječaj i obavijest za upis na stručne studije za školovanje trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.
Za ovo, kao i za studij u Splitu, informaciju o kojem sam Vam nedavno proslijedila, molim Vas da se javite pismenim putem do 1. listopada 2012. godine kako bismo na sjedinici Izvršnog odbora Hrvatskog klizačkog saveza mogli donijeti odluku o daljnjoj proceduri. Sjednica Izvršnog odbora HKS-a s navedenom tematikom održava se 3. listopada.

Obavljeni su razgovori na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i dogovorena je većina detalja. Ukoliko se prijavi dovoljan broj kandidata otvorit će se katedra za klizanje.

HKS

Poštovani,

u privitku Vam dostavljamo Natječaj za upis pristupnika na stručne studije Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u akad. 2012./13. godinu. Sukladno tome ljubazno Vas molimo da ga proslijedite svim svojim savezima, udrugama trenera, klubovima, trenerima osobno (koji nemaju odgovarajuću razinu stručne spreme ili osposobljenost), te sportašima i svim onima zainteresiranima za školovanje za trenere sa zamolbom da ga izvjese javno (na Internet stranice, oglasne ploče i sl.).

Skrećemo Vam pažnju da Stručni studij za izobrazbu trenera u trajanju od 3 godine ima veći broj studijskih usmjerenja za školovanje trenera FITNES, KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA, SPORTSKA REKREACIJA I RAZNI SPORTOVI (atletika, hrvanje, judo, košarka, nogomet, rukomet, tenis, hokej na travi, jedrenje, odbojka, plivanje, ritmička gimnastika, sportska gimnastika, skijanje, streljaštvo, streličarstvo, mačevanje, vaterpolo, veslanje, ronjenje, kajakaštvo, boks, karate, taekwondo, stolni tenis i za sve one sportove za koje se pojavi interes). Po završetku studija polaznici stječu stručne kompetencije i potrebne kvalifikacije za rad u fitnesu, kondicijskoj pripremi sportaša, sportskoj rekreaciji ili izabranom sportu, 180 ECTS bodova i stručni naziv STRUČNI PRVOSTUPNIK (BACCALAUREUS) TRENERSKE STRUKE što se upisuje u radnu knjižicu.

Također Vam skrećemo pažnju na izmjene i dopune Zakona o sportu iz 2012. godine po kojima je prolongiran rok za stjecanje odgovarajuće stručne spreme za rad u sportu sa 2014. godine na 2017. godinu. S time su dobivene dodatne tri godine kako bi veliki broj trenutno neosposobljenih i neškolovanih trenera stigao do 2017. godine steći Zakonom propisane uvjete za rad i obavljanje stručnih poslova u sportu.

Prijave i sam razredbeni postupak za upis na navedeni studij ove godine počinju 01. listopada i traju do 20. listopada 2012. godine.
TAKOĐER NAPOMINJEMO DA OSIM TOG ROKA NEĆE BITI VIŠE ROKOVA ZA UPIS PRISTUPNIKA U OVU AKADEMSKU GODINU.
Datum razredbenog postupka je 27. listopada 2012. godine, ali točno vrijeme početka te sve ostale informacije možete pogledati na Internet stranicama SCIT-a ( http://www.scit.kif.hr/ ) ili dobiti putem telefona na broj 01/36 58 623.

S poštovanjem, srdačan pozdrav,

prof.dr.sc. Hrvoje Sertić
predstojnik Studijskog centra za izobrazbu trenera

Prilog:

1. Natječaj za upis pristupnika na Studijski centar za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u Zagrebu u akad. 2012./13. godinu
2. Informativni letak Kineziološkog fakulteta i Studijskog centra za izobrazbu trenera kako njegove sastavnice