Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ormarići na ZV

Na 07. i 08. sjednici Izvršnog odbora ZKS razgovaralo se o postavljanju ormarića za ostavljanje klizaljki u klizačkim garderobama na klizalištu Zagrebačkog velesajma.

Nakon što smo od upravljača objekata u srpnju dobili i pismenu suglasnost za postavljanje ormarića, krenuli smo u razgovore sa voditeljem objekta i dobili suglasnost za postavljanje i ormarića i novih klupa u garderobama.
Prijedlog je da se postojeće klupe iz klizačkih garderoba stave u druge prostore na klizalištu (za potrebe vrtića i škola), a da se u garderobe postave nove klupe sa ormarićima.
Kako bi članovi Izvršnog odbora ZKS, prije donošenja odluke o postavljanju ormarića (i klupa) na vrijeme imali informacije o izgledu, broju i veličini klupa i ormarića, kao i iznos koji bi za tu namjenu bilo potrebno osigurati, potrebno je prikupiti ponude od potencijalnih izvođača radova (stolara i sl.).
Ovim putem molimo klubove da nam se jave do srijede, 22.08. ukoliko imaju poznate kvalitetne i pouzdane izvođače za preporučiti kako bi u dogovoru sa njima prikupili ponude za izradu klupa i ormarića. U obzir dolaze samo izvođači sa registriranim obrtom i sl. radi načina plaćanja radova.
ZKS