Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Obavijest o treningu u kolovozu

Uvidom u brojčano stanje klizača/ica na terminima K1, K2 i K3 i anketom među trenerima kluba koju je tajnica ZKS napravila jučer, 06.08.2012.godine, utvrđeno je da na trening u kolovozu neće doći svi prijavljeni klizači/ce.

Kako je u ranije pristiglim zahtjevima klubova za treningom u kolovozu bilo klizača/ica koji nisu ispunjavali sve kriterije iz „Pravila“ za trening u kolovozu, a sada se pokazalo da grupe treninga nisu popunjene do maksimalnog broja, od tajnice ZKS zatražen je popis klizačica i klizača koji su registrirani u natjecateljskim kategorijama predviđenima za ljetni trening, ali je zahtjev klubova za njihov ljetni trening bio odbijen temeljem navedenih "Pravila". 

Imajući u vidu ažurirano brojno stanje po kategorijama te broj klizačica i klizača na tom popisu, Stručno-programskoj komisiji ZKS-a predloženo je od strane predsjednice ZKS-a da se za svih četvero klizačica i klizača s tog popisa odobri ljetni trening.
Ovime Vas putem obavještavamo da se temeljem jednoglasne suglasnosti članova Stručno-programske komisije odobrava trening na ledu do kraja kolovoza za sljedeće klizače/ice: B.N.Kukla, M.Bursić, M.Dikanović, a do 15.kolovoza za klizača C.Katanovića (s mogućnošću produljenja do kraja kolovoza ovisno o broju klizača/ica).
Za klizače/ice B.N.Kukla i C.Katanović potrebno je u ured Saveza, faxom ili na mail prije početka treninga dostaviti rezultate sa natjecanja (ili linkove na rezultate) u državama gdje su se klizači natjecali.
Zahvaljujemo članicama Stručno-programske komisije ZKS na brzom odgovoru te članicama i članovima Izvršnog odbora ZKS na razumijevanju što zbog smislenosti jedino brze reakcije nismo sazvali sjednicu radi donošenja ove odluke s kojom vjerujem da su svi suglasni jer ide u prilog klizačicama i klizačima.
Ako netko od članica i članova IO ZKS ipak ima prigovor na ovakvo rješenje, molim da to javi na mail ZKS kako bismo bili u mogućnosti to raspraviti ili naknadno dati na elektroničko glasovanje.

ZKS