Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Finalno testiranje - 25.-26.4.2012.

U prilogu Vam dostavljam popis prijava i startnu listu.
Na zamolbu KK Leda Katarina Kitarović zbog leta i Valentina MIkac zbog školskih obveza nastupit će na kraju testiranja.
Otkazan je nastup Barbare Nicol Kukla i Izabele Čerkuć zbog ozljede i ispričana je s testiranja Dora Hus koja nije u mogućnosti doputovati u Zagreb zbog školskih obveza.

HKS

IZVORNA VIJEST:

Obavještavamo Vas da će se finalno testiranje za sezonu 2011/2012 održati u srijedu, 25. travnja i u četvrtak, 26. travnja 2012. godine.
Testiranju mogu pristupiti svi klizači koji to žele, odnosno svi koji budu prijavljeni, a članovima reprezentacije (A, B i perspektivni) testiranje je obvezatno!

Kližu se slobodni programi. Detaljan raspored, odnosno termini u kojima će se testiranje održati bit će poznati nakon roka prijava.Rok za prijavu je četvrtak, 5. travnja 2012. godine.
Molimo trenere da pomognu športašima prilikom ispunjavanja prijavnice za testiranje.

Citiram odluku Izvršnog odbora Hrvatskog klizačkog saveza:
"Do kraja sezone održat će se još jedno testiranje, u drugoj polovici travnja, na kojem će klizači klizati slobodne programe nakon kojeg će se donijeti finalna odluka o sastavu reprezentacije i sudionicima ljetnih priprema. Klizač koji neće pristupiti testiranju bez odobrenja Komisije, neće više biti dio reprezentacije te u sezoni koja slijedi neće biti razmatran za nastup na međunarodnim natjecanjima, niti će mu biti sufinancirane ljetne pripreme. Prijava za testiranje otvorena je za sve klizače."

HKS