Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Međunarodni edukacijski program za trenere - "International Coaching Enrichment Certificate Program" (ICECP)

Ukoliko u Vašem klubu postoji trener koji zadovoljava kriterije te koji ima interesa za sudjelovanjem u edukacijskom programu molim Vas da nas pismeno o tome obavijestite do 6. ožujka 2012. godine kako bismo na vrijeme mogli poduzeti daljnje korake.
HKS

Međunarodni edukacijski program za trenere - "International Coaching Enrichment Certificate Program" (ICECP)

Poštovani,

Olimpijski odbor SAD-a obavijestio je Hrvatski olimpijski odbor (HOO) o mogućnosti sudjelovanja jednog trenera u predmetnom edukacijskom programu (ICECP), koji se provodi u suradnji s Olimpijskom solidarnošću Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), putem programa "World Programme: Olympic Scholarships for Coaches".

Program ICECP je intenzivni edukacijski program na engleskom jeziku, usmjeren na petnaest športova, a namijenjen službenim trenerima nacionalne razine koji žele unaprijediti svoj znanje, skupiti znanja i iskustva od ostalih trenera - sudionika programa te, u cilju razvoja svoga športa, implementirati osobni projekt, kojeg će izraditi u suradnji s dodijeljenim mentorom - međunarodnim stručnjakom. Detaljan nacrt projekta mora prethodno odobriti nacionalni olimpijski odbor, kao dio procesa podnošenja kandidature.

Program se održava u četiri modula tijekom akademske godine 2012./2013., od kojih su tri u SAD-u (Delaware i Colorado), od 22. rujna do 26. listopada 2012., a četvrti u Lausanni, Švicarska od 27. travnja do 1. svibnja 2013. godine.

Ako Olimpijska solidarnost MOO-a prihvati zahtjev HOO-a, svi troškovi bit će osigurani (školarina, smještaj, hrana, zrakoplovni prijevoz, zdravstveno osiguranje) - dio troškova snosit će kroz dodijeljenu stipendiju Olimpijska solidarnost MOO-a, a dio Olimpijski odbor SAD-a.

U prilogu vam dostavljamo brošuru sa svim potrebnim informacijama o programu (informacije su dostupne i putem linka http://www.udel.edu/ICECP/index.html) te vas molimo, ako imate zainteresiranog trenera za sudjelovanje u programu, da nam

do petka, 23. ožujka 2012.,

u Tajništvo HOO-a, dostavite prijedlog kandidata s temom i kratkim opisom osobnog projekta na kojemu će trener raditi tijekom svog sudjelovanja u programu.

Zahvaljujemo na suradnji, uz poštovanje.

Josip Čop, dipl.oec.
Glavni tajnik