Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Obavijest - rolbe

Nakon primljene obavijesti iz ZGH (u nastavku), nazvala sam odgovorne osobe u Zagrebačkom holdingu. Kako oni nemaju niti približan raspored kada će koja rolba sa objekata DS i ZV ići na klizalište na Šalati, niti znaju kada će rolba biti popravljena, jedino što Vas mogu zamoliti je da dva do tri sata prije početka termina na ledu nazovete VODITELJA OBJEKTA (na ZV ili DS) i da provjerite da li će prije Vašeg termina biti obrađen led i da li ćete moći trenirati.

Također molim da pošaljete mail ukoliko nećete koristiti neke od navedenih termina.

U ponedjeljak je sastanak u Zagrebačkom holdingu na kojem će se, nadam se, početi rješavati neka od pitanja koja već dulje vrijeme utječu na normalan rad na ledu i uz njega.

Kristina Blat Cviljak


ZGH obavijest:

Ovime Vas obavještavam da iz tehničke službe imam informaciju kako u sljedeća 3 dana (petak, subota i nedjelja) može doći do problema sa obradom leda iz tehničkih razloga. Naime, zbog kvara rolbe na Šalati, ispravna rolba će se seliti i voziti sa klizališta na klizalište i zbog toga može doći do obrade leda neposredno prije ili za vrijeme treninga. Molimo Vas da navedeno uzmete u obzir jer činimo sve kako biste mogli neometano održati svoje treninge.