Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Poziv na II.kolo Kupa Zagreba, 21​. siječnja 2012.

Pozivamo Vas da prijavite natjecateljice i natjecatelje kluba za II. kolo Kupa Zagreba koje će se održati u subotu 21. siječnja 2012. g. na klizalištu Zagrebački velesajam od 7,30 sati.
Prijava treba sadržavati:

1. Ime i prezime natjecateljice/natjecatelja
2. Datum i godinu rođenja
3. Kategoriju u kojoj se natječe
4. Ispunjen obrazac „Elementi programa“ (samo natjecatelji/ce koji nisu nastupali u sezoni 2011/2012 i natjecatelji/ce kojima se program mijenjao u odnosu na PH).

Prijave treba poslati u tajništvo ZKS-a (e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) do ponedjeljka, 16. siječnja 2012. godine.
Natjecanje će se odvijati prema Propisniku za Kup Zagreba i Natjecateljskom pravilniku HKS.
Sastanak Natjecateljske komisije održat će se u petak, 20. siječnja 2012. g. oko 17 sati (točno vrijeme javit ćemo kad budemo imali raspored korištenja klizališta za taj tjedan) u baletnoj dvorani klizališta Zagrebački velesajam.
Ždrijeb će se održati nakon sastanka Natjecateljske komisije (oko 17,15 sati) također u baletnoj dvorani klizališta Zagrebački velesajam.
Predviđen je sljedeći raspored natjecanja: u 7,30 počinju kadeti i kadetkinje A, zatim redom kadeti i kadetkinje B, mlađi juniori i juniorke A, te početnici i početnice s time da se satnica ne čeka.
Točan raspored utvrdit će se na sastanku Natjecateljske komisije prema broju prijavljenih natjecatelja.
Napomena: Podsjećamo klubove da delegati u Natjecateljskoj komisiji moraju imati pravovaljane punomoći ovjerene u Klubu.
Delegati moraju predočiti dokaznice ili natjecateljske iskaznice za sve prijavljene natjecatelje i početnike, s valjanom liječničkom potvrdom.