Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sportske stipendije za studij u SAD-u

Poštovani,

Dostavljam Vam kratki info za mogućnost studiranja u SAD-u putem sportske stipendije, a koji Vas molim da proslijedite svim eventualno zainteresiranim savezima, klubovima i sportašima.

Američki obrazovni sustav sportašima i sportašicama omogućuje bavljenje sportom na vrhunskom nivou i u vrhunskim uvjetima, a istovremeno im djelomično ili u punom iznosu financira studiranje. To je sustav iz kojeg svake godine dolazi veliki broj vrhunskih profesionalnih sportaša, svjetskih i olimpijskih prvaka i rekordera, ali što je važnije ogroman broj sportaša koji je uspješno završio obrazovanje i stekao međunarodno priznate diplome. Ovakav koncept obrazovanja i sporta jedinstven je u svijetu i prepoznat od strane sportaša i sportašica diljem svijeta zbog čega je konkurencija za dobivanje sportske stipendije u svim sportovima ne samo u nogometu iz godine u godinu sve veća.

Stranica SportskeStipendije.com pokrenuta je 2007. godine s ciljem promocije mogućnosti studiranja putem sportske stipendije i pružanja usluga pronalaska sportske stipendije te savjetovanja u procesu priprema za odlazak na studij. Od samog početka stranica je prepoznata od strane velikog broja hrvatskih sportaša iz različitih sportova. Svi zainteresirani za sportsku stipendiju i studiranje u SAD-u kontaktirati me mogu na niže navede kontakt podatke.

Srdačan pozdrav,
Boris Kuharić