Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 |
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čarobni dan 7.6. 2015

Čarolija u Parku Maksimir!

Bliži se još jedan poseban, čaroban dan na kojem će biti puno pjesme zabave i plesa za cijelu obitelj!
Čarobni dan ovog puta stiže u Zagreb, park Maksimir.

Rezervirajte nedjelju, 07. lipnja za još jedan nezaboravni obiteljski provod!


Magija Čarobnog dana prvi put stiže u Zagreb, park Maksimir gdje će sve biti ispunjeno osmijehom, radošću i srećom malih i velikih. Čarobni dan nema tajnih sastojaka - zanimljivi sadržaji i brojne pogodnosti garantiraju zabavu i nezaboravni doživljaj za cijelu obitelj.

Uz puno glazbe, zabave i plesa te obiteljskih aktivnosti posjetitelji mogu u Zoološki vrt po cijeni samo jedne ulaznice.(Ograničen broj –potrebna registracija na www.carobnidan.hr). Osim uživanja u Zoološkom vrtu uz pomoć sudionika Čarobnog dana članovi obitelji će se moći zabaviti, ali i naučiti različite vještine na brojnim besplatnim radionicama, od plesnih i slikarskih do sportskih i kreativnih.

Kako to inače biva na Čarobnom danu za zabavu će se pobrinuti i brojni glazbenici i izvođači:

Jacques Houdek, Endi, Lamija Belošević, Dječji zbor Zagrepčanke i dečki, Dječji zbor Kikići, Plesna skupina La dance, Plesna skpina Cro dance, Zagrebačke mažoretkinje, ali i brojni drugi.

Ali to nije sve, ekipa Čarobnog dana pripremila je i nagradni natječaj. U suradnji s dječjom televizijom RTL Kockica, održava se natječaj za najbolji crtež nakon kojeg će se kao glavna nagrada (pored ostalih) urediti jedno igralište u Zagrebu. Radovi se prijavljuju putem web stranice www.carobnidan.hr, a najbolji će se izložiti na Čarobnom danu.


BUDI I TI DIO ČAROLIJE!

Sigurni smo da i ti želiš biti dio ovog jedinstvenog doživljaja. Besplatno se registriraj na stranici www.carobnidan.hr. Za kupnju obiteljske ulaznice za Zoološki vrt, potrebno je ispuniti dodatni internetski obrazac u kojem se odabire dvosatni termin za posjet Zoološkom vrtu. Pomoću otisnutog kupona na blagajni ZOO Zagreb posjetitelji kupuju Čarobnu obiteljsku ulaznicu i tako za posjet cijele obitelji u ZOO Zagreb plaćaju samo cijenu jedne odrasle ulaznice, odnosno 30 kuna. Savjetujemo posjetitelje da požure po svoj kupon jer je broj ulaznica ograničen na 2000.

Uz sve što čarobna ekipa priprema, potreban je još jedan, ključan sastojak Čarobnog dana. Potrebna su nasmiješena lica koje će čarobni ambijent parka Maksimir ispuniti radošću, smijehom i zadovoljstvom i napraviti ovaj dan još čarobnijim.

NESTRPLJIVO IŠČEKUJEMO ČAROBNI DAN I TVOJ DOLAZAK!

VIDIMO SE U MAKSIMIRU 7. lipnja od 10 sati!!