Klizački klub Medveščak | Koturaljkaški klub Medveščak | Schlosserove stube 2, 10000 Zagreb | Telefon: +385 (0) 98 421 139 | Fax: +385 (0) 1 4555 404 | E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NOVO! Škola koturaljkanja na disco rolama

NOVO! Škola koturaljkanja na disco rolama

Bok svima, Klizačko-koturaljkaški klub Medveščak kreće s novim projektom, započela je s radom škola umjetničkog koturaljkanja na disco rolama!
Koturaljkanje je svjetski popularan šport koji osim športskog duha i tijela, specifičnom vezom s glazbom i baletom potiče u djece estetiku i sklad pokreta. To je šport koji kandidira postati olimpijski, redovito se održavaju europska, svjetska prvenstva, mnogi turniri i kupovi.
Koturaljkaši KKK Medveščak gostovali su na turnirima po Italiji i Sloveniji. U Hrvatskoj se redovito održavaju državno prvenstvo i Amfora - međunarodno natjecanje u Puli. fotografije s naših treninga i nastupa možete vidjeti u galeriji fotografija na klupskoj web stranici.
Treninzi se održavaju u grijanom prostoru Športskog centra Kuna, nasuprot klizališta Velesajam, Antallova b.b. Parking osiguran.
Termini škole umjetničkog koturaljkanja su ponedjeljkom i srijedom od 18 do 19 sati. U sklopu šklole osigurani su satovi baleta i ritmičke gimnastike jednom tjedno pod stručnim vodstvom.
U školu se mogu upisati djeca svih uzrasta bez obzira na predznanje. Moguće je korištenje klupskih koturaljki.

Sve informacije o školi možete dobiti od naših trenerica na telefon:

trenerica Sanja 095 81 36 014

Pridružite nam se!

golden bear 28

kkkmedo plakat veliki

Sponzori: